EESTI JAZZLIIT

Rahvusvaheline Noorte Rütmimuusika festival „Visioon“ toimub juba 21. korda, seekord kahes linnas

Festival „Visioon“ on Eesti noorte rütmimuusika vaade tulevikku. „Visiooni“ eesmärgiks on tutvustada publikule noori andekaid jazzmuusikuid, uusi bände, erinevaid stiile ja esitada lemmiklugusid, mis õppeaasta jooksul kõige paremini on hakanud kokku kõlama. Koos noortega astuvad lavale ka nende juhendajad ja tuntud solistid. Professionaalidega ühel laval esinemine on noortele suureks edasiliikumise motivaatoriks ja elavaks eeskujuks.
Noorte rütmimuusika on huvitav, vahelduv ja mitmekülgne! Ühe aastaga muutuvad ja arenevad noored muusikaliselt väga palju, seetõttu on tähtis ka festivali järjepidevalt igal aastal korraldada.

Noorte bändide kontserdid toimuvad klubis Philly Joe´s Tallinnas ja Saue linna keskuse väljakul vabaõhulaval. Professionaalide bändid esinevad 2023. aastal klubis Philly Joe´s.
8. juunil kell 21.00 esineb Eesti-Soome muusikute projekt „Coon And Friends“, 9. juunil kell 21.00 Läti- Eesti ühendkoosseis Artis Boris Trio ning 10.juunil toimub Saue linna keskuse väljakul Saue Noortepäev, kus kõik huvilised saavad osa võtta trummar Don Ulviku rütmimuusika õpitoast!

 

Festivali korraldab MTÜ Improviis koostöös Saue Muusikakooli ja MUBA rütmimuusikaosakondadega.

Rohkem infot kodulehel.