EESTI JAZZLIIT

Ilmus Bianca Rantala String Orchestra (BRSO) debüütsingel.

Viimasel ajal on jäänud mulje, et millestki muust peale Covidi enam üldse ei räägitagi.

On aeg varjutada see millegi väga kauniga ja kodumaisega, milleks on Bianca Rantala String Orchestra (BRSO) debüütsingel “Valed Värvid”. Esimene singel märtsis ilmuvalt džässalbumilt “Moral Paradox” sillutab teed džässi keerukusest inimeste südametesse, oma kerge kõlapildi ja kauni eesti keelega.

Laul räägib õige-vale duaalsusest ja sellest, kuidas ühe inimese arusaam võib olla sootuks muu kellegi teise omast ning meie endi luua on reaalsus, kus elame.

BRSO on 2021. aastal kokku pandud ansambel, kuhu kuuluvad Eesti-Soome džässimaastiku tipud – Jukka Eskola, Jukkis Uotila, Holger Marjamaa, Joonas Haavisto, Aleksander Paal, Susanna Veldi, Siim Aimla ja Markus Eermann, Antti Rissanen jpt ning nendele lisaks 22-liikmeline keelpillirühm. Esitamas multitalent Bianca Rantala loomingut, kes oma lühikese eluea jooksul on juba praeguseks silmad teinud ette paljudele.
Muusika on saanud Biancale elumissiooniks ning tema unistus on viia Eesti bigbändid ja levimuusikaorkestrid uuele tasandile, arendada soome-eesti muusikute ja orkestrite vahelist koostööd ning inspireerida ka tulevasi džässmuusika naisdirigente.

Kuula laulu Spotifys: https://spoti.fi/3eStRHE
Kuula laulu Youtubes: https://bit.ly/3t352B1