EESTI JAZZLIIT

Eesti vanim jazzmuusika festival tuleb taas


 

Tänavu 39. korda toimuv festival Tudengijazz toob 7.–11. septembrini üle kogu Eesti lavadele kasvava jazzkultuuri. Festivalil esitavad omaloomingut kuus koosseisu ning kokku antakse 12 showcase kontserti Tallinnas, Tartus, Viljandis ja Sillamäel.

Festivali avab täna, 7. septembril Tudengijazzi avajämm Philly Joe’s, mis on kõigile huvilistele tasuta. Juba 8. septembril jõuab Tudengijazz Genialistide Klubisse Tartus. Neljapäeval, 9. septembril on festival Viljandis Rüki galeriis ja Sillamäe Jazz Time Club’is. Tudengijazzi viimastel päevadel, 10. ja 11. septembril, toimuvad kontserdid pealinnas – Philly Joe’s ja Fotografiskas.

Tudengijazzi selle aasta programmi kuuluvad TamTam, Neon Fir, Hommage, Pennar & Friends, Karl Tammaru Trio ja Gaspard Baradel Quartet (FRA).

Tudengijazz on rahvusvaheline tudengite rütmimuusikafestival, mis on pühendatud muusikat õppivatele noortele ja nende värsketele ideedele. Festivali eesmärgiks on anda tudengitele võimalus õppida läbi esinemiste, tutvustada noortele jazzmuusikat ja toetada rahvusvahelisi ühisprojekte. Alates 2011. aastast on Tudengijazzi ametlikuks korraldajaks Eesti Jazzliit, kelle eesmärgiks on Eesti jazzmuusika arendamine ja edendamine kodu- ja välismaal.

Festivali programmi leiad: www.tuja.ee/programm2021

Rohkem infot:
Sigrid Leppmets
sigrid@jazz.ee
516 8205
www.tuja.ee

 

[addtoany buttons=”facebook,email”]